Gisteravond hebben de leden van de AV het nieuwe team van het Bureau gekozen. De 5 verkozen leden zullen belast zijn met het beheer van de administratieve taken, het animeren van de lokalen, het coördineren van de aanwezigheid van de groep Ecolo-Groen op het terrein, het opleiden van de leden, het ondersteunen van de mandatarissen en het voorbereiden van de volgende verkiezingen !

Een jong, dynamisch en divers team, die onze gemeente goed weerspiegeld! Proficiat aan Narjisse Aouad, Cloé Devalckeneer, Sanchou Kiansumba, Chloé Leroy en Loes Salomez

« Wij willen tonen wat ‘geen milieurechtvaardigheid zonder sociale rechtvaardigheid’ betekent. Het project dat wij uitvoeren is horizontaal, inclusief, sociaal en naar buiten gericht. Alle vijf zijn wij er diep van overtuigd dat politieke ecologie het beste antwoord is op de verschillende uitdagingen van onze tijd. Het biedt immers een antwoord op de huidige systemische, structurele, onderling verweven problemen. Ecologie is een mondiaal antwoord op vraagstukken die ook op het gemeenschappelijke veld spelen!”

Ook al was Loes gisteravond ziek en moest ze de GA op afstand volgen, haar collega’s op kantoor hebben toch nog een foto met haar kunnen maken

Een dikke merci aan de voormalige leden en wij verwelkomen Narjisse, Sanchou, Cloé, Chloé en Loes met heel veel plezier !

Share This